OSTOSLISTA SYKSYLLE

Aina vuodenajan vaihtuessa on aika päivittää ostoslista. Tällä kertaa listalta löytyy vaatteiden ja asusteiden lisäksi muutamia sisustusjuttuja. Kollaasistahan ei yhtään vaatetta löydy, mutta silti listalta löytyy musta villakangastakki ja laadukas harmaa neulemekko. Ajattomia vaatekaapin kulmakiviä siis etsinnässä, mutta valitettavasti kollaasia kasatessa en löytänyt mitään mieleistä. Etsintä jatkuu siis! 

Vaikka tupareita vietetäänkin jo tällä viikolla, ei se silti tarkoita, että olisin saanut sisustuksen kokonaan valmiiksi. Tauluja olen yrittänyt tilata useampaan kertaan, mutta aina iskee valinnanvaikeus ja luovutan asian suhteen. Ajattelin tilata taulut kehyksineen Desenion verkkokaupasta, jolloin vältyn oikean kokoisten ja näköisten kehysten etsinnältä. Parvekkeelle olen suunnitellut kahta paperipussia, joihin voisi kerätä lehdet ja pahvit odottamaan kierrätykseen vientiä. Silmää miellyttää myös kuvassa oleva kaktus paperipussissa, mutta se ei taida oikein mahtua mihinkään. Täydelliset lasinalusetkin ovat vielä hakusessa. Kivestä tehdyt olisivat aivan ihanat!

Sateiset kelit yllättivät mut tänäkin vuonna. Sanokaa pliis etten ole ainut jolle käy aina näin? Tämän takia Huntterin kumisaappaat löytyvätkin ihan sieltä ostoslistan kärjestä. Nämä ovat ne täydelliset kaupunkikumpparit jos multa kysytään. Jotta talvi ei pääsisi yllättämään niin kuin syksy teki, olisi etsinnässä kunnon talvikengät. Mustat Timberlandit voisivat olla yksi vaihtoehto, mutta pidetään mieli avoimena myös muille vaihtoehdoille. Sateiden takia olen alkanut kaipaamaan myös lippistä. Voi kuulostaa hassulta haaveilla lippiksen perään vesisateella, mutta lippa suojaisi silmiä hyvin sateelta pyöräillessä. Laadukkaalla ja yksinkertaisella jatketaan myös kaulahuivin kohdalla. Kaapeista löytyy useampia huiveja, mutta huivien nukkaantuminen on alkanut kyllästyttämään, joten nyt olisi hyvä hetki panostaa laadukkaasta materiaalista tehtyyn huiviin joka kestää vuosia. 

Listan loppupäästä löytyy ei niin tarpeellisia, mutta sitäkin enemmän himoittuja juttuja. Viininpunainen/tumman lila kynsilakka sopisi matavasti syksyyn neuleiden ja kumpparien kaveriksi. Simppelit korvakorut ja valkoiset kuulokkeet piristäisivät mukavasti arkipäiviä ja noiden kuulokkeiden kanssa kelpaisi lähteä syyslenkille. 

Mitä löytyy teidän syksyisiltä ostoslistoilta?


4 comments :

 1. Voi että noi Hunterin kumpparinilkkurit näyttääkin kivoilta myös! Itse ostin pari viikkoa sitten ne perinteiset Hunterit, mutta noi nilkkurit voisivat olla jopa monikäyttöisemmät :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostitko ne missä korkein varsi vai ne puoleen sääreen tulevat? Englannissa varmasti on myös aika paljon tarvetta saappaille :P

   Delete
 2. Noi Timberlandit ja lasinalustat en kestä!! Miun nykyiset lasinalustat ei oo tarpeeks mustat, tollaset vois olla kivat ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Black is my happy colour! kyl sä tiät ;)

   Delete