FROM MY PHONE X 12
Syystukka on taas pätkäisty! Pitkään pohdin leikkaanko takaisin lyhyempään vai jatkanko kasvatusta ja nyt en voisi tyytyväisempi olla! // Päänsäryt ovat vaivanneet turhankin usein.. Hieroja ja niskajumien avaus tekisi terää. // Pieni irtiotto arjesta Tallinnaan äidin kanssa ja pakollinen käynti Vapianossa. Voi kunpa saataisiin Vapiano myös Turkuun. // Käytiin kannustamassa Tappara voittoon ja löysin hienoimman haalarimerkin ikinä! Nyt kun haalarit vielä saapuisivat niin pääsisi ompelemaan kasan merkkejä.


Lettien jälkeinen lainetukka on mun uusi lemppari! // Voitin pelkoni ja laskeuduin Pyynikin näkötornista alas köyden varassa. Voin kertoa, että ei ollut itku kaukana... Korkeat paikat ei ole mua varten. // Iso buu pakkaselle ja syyssateille, mutta onhan nämä värikkäät puut upeita! // Kaunis öinen Aurajoki! 


Tuparilook! Nakedin heat paletti on best!! // Viikonlopun rentoutuminen suklaan ja uusimpien Cosmojen kanssa. // Sain Lushilta testiin muutamia tuotteita. Toistaiseksi olen ehtinyt testailemaan vasta huulikuorintaa, mutta ainakin kaikkien tuotteiden tuoksu on aivan taivaallinen. // Lisää kaunista syksyn väriloistoa. 

Onko puhelinkuva postaukset yay or nay?


10 comments :

 1. Kiva postaus :) Mä ainakin tykkään puhelinkuva postauksista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Milla!! Kännykkäkuvat on omastakin mielestä kivaa luettavaa mutta näitä on myös super hauska tehdä! :)

   Delete
 2. Missä mun kiitos cosmoista, leteistä ja meikistä??!!!

  ReplyDelete
 3. Puhelinkuvat on oikeesti tosi jees :) Niillä pääsee niin lähelle arkea ja aitoutta

  ReplyDelete
 4. Mäkin tykkään puhelinkuva postauksista tosi paljon! :) Oon kuullut niin paljon kehuja Vapianosta, että mun on varmaan seuraavalla Helsingin reissulla käydä siellä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tykkäät koska näiden tekeminen on hauskaa! Suosittelen testaamaan! :))

   Delete
 5. Vau, vitsi oli varmaan siisti kokemus toi Pyynikin tornista laskeutuminen, varsinkin kun voitit pelkosi! Mäkin haluaisin joskus koittaa tota :)

  ReplyDelete