ARMY GREEN JACKET

Uusi viikko on alkanut täällä kiireisissä tunnelmissa. Aamu alkoi koululla, josta suuntasin suoraan fyssarille. Fyssarin jälkeen söin nopeasti lounaan ja suuntasin kotiin siivoilemaan keittiötä ja jatkamaan koulujuttuja. Mulla on aika tiukka viikko edessä, koska luentojen ja harkkojen lisäksi kotona tarvitsee saada muutamat tehtävät tehtyä ja pari videoluentoa olisi myös rästissä. Koulujuttujen lisäksi tarvitsee hoitaa muutamia asioita ympäri kaupunkia. Koen kuitenkin olevani tehokkaimmillani pienessä kiireessä ja paineessa, joten tämä sopii minulle. 

Viikko sitten oli vielä niin lämmin, että tarkenin ulkona helposti ohuella takilla ja auringossa tuli jopa kuuma. Nyt en voisi enää kuvitellakaan lähteväni ulos ilman kaulahuivia ja paksumpaa vaatetusta. Ehkä näitä lämpöisempiä päiviä tulee vielä. Toivotaan ainakin niin! Tuo vihreä takki on alun perin Cubuksesta, mutta löysin sen Zadaan kautta loppukesästä. Pitkään olin harkinnut ostavani tuon mallisen takin, mutta mustana. Onneksi kuitenkin pongasin Zadaasta tuon armeijan vihreän takin, koska tykkään siitä hurjasti. Ja vaikka tuosta laukusta pidänkin, päätin myydä sen eteenpäin uusien laukkujen tieltä, joten se löytyy vielä mun Zadaa kaupasta. Pääsette vielä tänään mun kauppaan Zadaa discoverin kautta. Lisää tietoa Zadaasta sekä alekoodi täältä.

Ihanaa viikkoa kaikille! Takki - Cubus (Zadaa) // Farkut - Gina Tricot // T-paita - H&M // Kengät - Adidas // Laukku - Gina Tricot // Aurinkolasit - Ray Ban 


8 comments :

 1. Todella kiva toi sun asu :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) tykkään tosta kyllä hurjasti itsekkin.)

   Delete
 2. Ompas kiva kokonaisuus! Ihanat farkut ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!<3 noi on mun lempparifatkut tällä hetellä! Täydelliset mom jeansit mulle

   Delete
 3. Tosi kiva asu sulla! Ja muutenkin kiva blogi :)

  ReplyDelete