ZADAA - SECOND HAND -SHOPPAILUA KÄNNYKÄLLÄ

Yhteistyössä Zadaa

Käykö muillekin niin, että vaatekaappiin kertyy aina huomaamatta kamalasti vaatteita ja asusteita, mutta vain murto-osa niistä pääsee oikeasti käyttöön? Mä havahdun tähän ongelmaan aina tasaisin väliajoin. Kaapin perälle jääneitä vaatteita on tullut myytyä perinteisellä kirpputorilla sekä Facebook-kirppiksillä, mutta näissä molemmissa on omat ongelmansa. Kirpputorilla on käytävä siivoamassa pöytää ja pöytävuokrat ovat mielestäni aika korkeita. Facebook-kirppisten ongelma on kahden ihmisen aikataulujen yhteen sovittaminen, jotta tuote saadaan vaihdettua omistajalta toiselle. Onneksi näiden kahden vaihtoehdon lisäksi löytyy myös oikeasti helppo ja turvallinen vaihtoehto. 


Puhelimeen ladattava Zadaa on sovellus jossa voi myydä ja ostaa käytettyjä vaatteita ja asusteita helposti ja turvallisesti. Sovellukseen syötetään omat kokotiedot, jolloin Zadaa osaa yhdistää samaa kokoa käyttävät ihmiset toisiinsa ja näin ollen löydät helposti sinulle sopivat tuotteet. Zadaa toimii ostotapahtumassa välikätenä, jolloin ostajan maksama summa siirtyy myyjälle vasta kun ostaja on saanut tuotteen. Zadaa ottaa myytävän tuotteen hinnasta osan itselleen, mutta myyjä näkee hintaa päättäessään, kuinka paljon myyntihinnasta menee sovellukselle ja kuinka paljon hän itse saa. Eikö kuulostakin turvalliselta? Sitä se on!

No mutta mikä sitten tekee Zadaasta niin helpon? 
Ostaja voi muutamalla kännykän näpäytyksellä ostaa mieluisan tuotteen ja valita joko Zadaa packagen (4€) tai noudon myyjän ilmoittamasta noutopaikasta. Myyjältä kuluu vain muutama minuutti ilmoituksen tekoon, johon laitetaan muutama kuva tuotteesta, koko- ja kuntotiedot, hinta sekä kuvaus tuotteesta. Kun tuote ostetaan avautuu myyjän ja ostajan välille keskusteluikkuna, jossa voidaan esimerkiksi sopia tuotteen noudosta tai myyjä voi ilmoittaa mikäli tuotteen postitus viivästyy muutaman päivän.

Mikä on Zadaa Package?
Zadaa package on maailman helpoin tapa lähettää vaatteita ostajalle. Tuotteet pakataan yksinkertaisesti vaikka ihan vain muovipussiin, joka viedään lähimpään Matkahuollon pisteeseen (mm. Siwat, Valintatalot ja K-marketit). Paketin lisäksi ilmoitetaan sovelluksen antama lähetyskoodi ja that's it . Matkahuollon pisteessä ei siis enää tarvitse suorittaa mitään maksuja. Super helppoa! 


Keväällä Zadaa lisäsi sovellukseen Discover-ikkunan, josta löytyy päivittäin vaihtuvia upeita tuotteita, vierailevia muotivaikuttajia, parhaita myyjiä sekä huippudiilejä. Discover löytyy appista "silmä"-ikonin takaa. Ja hei tänään kello 12 alkaen (eli just nyt) löydätte mun kaupan tuolta Discover-ikkunasta. Käykää siis kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi jotain mieluisaa. Linkit sovelluksen lataukseen löytyy ihan postauksen lopusta. Ja hei koodilla JR9443 saatte 5€ shoppailurahaa, joka on jo aika kiva summa käytettyihin vaatteisiin. 


Haluan vielä painottaa, että vaikka postaus on toteutettu yhteistyössä, on kaikki mielipiteet täysin omiani. Zadaa on itseasiassa ollut minulla käytössä jo paljon ennen blogin perustamista. Olen ostanut sovelluksen kautta reilut 10 tuotetta ja tule varmasti ostamaan vielä paljon asioita sovelluksen kautta. Blogissakin on näkynyt paljon vaatteita ja asusteita, jotka olen löytänyt Zadaan kautta. Olenkin tehnyt aikaisemmin postauksen Zadaa-löydöistä. Postauksen pääsette lukemaan tästä

10 comments :

 1. Zadaa on kyllä loistava keksintö!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Ihan mun lemppari sovelluksia!:)

   Delete
 2. Zadaa on kyllä hyvä keksintö! :) Ainoa "miinus" siinä on, että osa myyjistä pyytää tuotteistaan AIVAN törkeitä hintoja! Ja ne ovhtkin on niissä liioiteltu ihan pilviin! Mutta, eipä se kai ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa :D

  www.hennam.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä totta! Tosin samaa ylihinnoittelua näkee ihan normi kirppareillakin :D Mutta juurikin toi että ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa :DD

   Delete
 3. Toivottavasti et tee blogiasi liikaa yhteistöiden varaan, liikaa on kaupallista nykyään! Mutta kiva blogi ja varmaan hyvä sovellus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Tavotteena ei todellakana ole tehdä pelkkiä yhteistyö postauksia! Välillä niitä on enemmän ja välillä vähemmän tilaisuuksien mukaan. :)

   Delete
 4. Zadaa on huippu<3 Mua vähän harmittaakin kun en voi sitä täällä Englannissa käyttää, mutta keväällö Suomessa sitten taas! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on<3 säästyypähän rahat hetken :P tai no englannissa on kyl hyviä shoppailumahdollisuuksia:)

   Delete
 5. Toi sovellus on kyllä kätevä! Sun blogi on niin ihana että liityin lukijaksikin. :)

  https://nataliealexandras.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Kiva kuulla että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan :)

   Delete