MISTÄ KOTOISUUDEN TUNNE RAKENTUU

Yhteistyössä: Method  

Täällä mä istuskelen mun ihanalla vaaleanpunaisella sohvalla ja nautin oman kodin rauhasta. Mun läheiset ihmiset tietää, että oon sellainen joka tykkää käydä ulkona, nähdä kavereita ja tehdä yhtä sun toista, mutta joka kaipaa myös niitä päiviä ja hetkiä jolloin voi ihan rauhassa vaan pysyä kotona ja nauttia siitä omasta kodista. Koti on ollut mulle aina tärkeä paikka ja nyt, kun asun ensimmäistä kertaa yksin, oli mulle tärkeää, että koti tuntuu kodilta. Sanoisin, että vajaan kahden viikon aikana olen kotiutunut paremmin kuin hyvin. Mun kotikoti tulee aina olemaan Tampereella, mutta tämä on nyt mun koti ja se tuntuu hyvältä.


Kotoisuuden tunteeseen vaikuttaa monen monta asiaa ja yksi näistä on siisteys. Kotoa olen oppinut viikoittaiset siivousrutiinit ja ainakin teorian siitä, että tavarat laitetaan käytön jälkeen paikalleen. Käytännön toteutus tässä tapahtuukin sitten vaihtelevalla menestyksellä. Mutta kun siivotaan, siivotaan sitten kunnolla! Sunnuntaina kulutin valehtelematta viisi tuntia mun pienen yksiö siivoamiseen. Kuulostaa vähän hullulta jopa mun korvaan. Mutta sen urakan jälkeen on vaan niin hyvä fiilis.


Method tarjosi mulle testiin muutamat pesuaineet ja vitsit oon ihan myyty. Methodilla on panostetaan asioihin jotka ovat mulle tärkeitä pesuaineita valitessa. Ensimmäisenä tehokkuus. Kuka nyt haluaisikaan siivota tuotteilla jotka eivät hoida hommaansa kunnolla. Toinen erittäin tärkeä tekijä on turvallisuus. Pesuainepulloista löytyy välillä erilaisia varoitusmerkkejä ja olenkin monesti miettinyt, onko sellaisten tuotteiden käyttö turvallista. Itse on koe olevani kamalan vihreä ihminen, mutta totta kai plussaa Methodille siitä, että he panostavat kestävään kehitykseen ja esimerkiksi käyttävät kierrätettyä muovia pullojen valmistuksessa. Ja hei vitsit miten hyvä tuoksu noissa tuotteissa onkaan! Verigreipin tuoksuinen yleispuhdistusaine ja mintulle tuoksuvat ikkunanpesuaine sekä wc puhdistusaine. Yllätyin kuinka luonnollisilta tuotteet tuoksuvat. Seuraavaksi haluan testata ranskalaisen laventelin tuoksuisen yleispuhdistusaineen. Kuulostaa niin ylelliseltä tuoksulta! Methodin tuotteisiin pääsette tutustumaan tästä!


Kuinka suuressa roolissa siisteys vaikuttaa teidän kotoisuuden tunteeseen?
No comments :

Post a Comment