HUOMENNA SITSATAAN

Ihanaa keskiviikkoa! Tämän viikon koulupäivistä on jo yli puolet takanapäin ja huomenna luentojen ja harkan jälkeen olisikin aika suunnata ekoille sitseille. Meillä on pukukoodina cocktail, joten perus pikkumusta päälle ja korot jalkaan. Jatkoja varten taidan kyllä ottaa tasapohjaiset kengät mukaan ihan vain varmuuden vuoksi. Hehe! Mulla on sillain vähän kurja tilanne, että huomenna mulla loppuu koulu vasta neljän jälkeen ja sitsit alkavat kuudelta, joten hiukan kiire tulee valmistautua. Mutta eipä näille mitään mahda. Sitseille pääsyä on nyt odotettu tässä pari viikkoa kuin kuuta nousevaa, joten odotukset illan suhteen on aika korkealla. Uskon kuitenkin, että illasta tulee vähintään yhtä hauska kuin kaikki tähänastiset illat. 

Kuulisin mielelläni kokeneilta sitsaajilta vinkkejä valmistautumisesta ja sitsikulttuurista ylipäätänsä, joten kommenttiboksiin kaikki mahdolliset vinkit tulemaan! Kiitos!!
2 comments :

  1. hmmm, vinkkejä sitseille? Älä ainakaan aloittele ennen sitsejä, äläkä myöhästy! Teeman mukaan pitää aina ehdottomasti mennä, muuten tulee rangaistuksia! Sitseillä ei saa kuvata eli kännykkä laukkuun! :) Tärkeimpänä on se että pidät hauskaa, sitsit on opiskelijabileistä ne lempparit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tossa varmaan olikin ne tärkeimmät vinkit :) Oli kyllä unohtumaton kokemus ja seuraavia sitsejä innolla odottaen! :)

      Delete