RAVINTOLASUOSITUS TURUSTA: EL NAM

Kesä Turussa alkaa pikkuhiljaa loppumaan, mutta onneksi vuodenajan vaihtuessa kaupunki pysyy samana. Vaikka kovin kauaa en ole ehtinyt Turussa vielä majailemaan, halusin silti tulla heittämään teille yhden hyvän ravintolavinkin. Meksikolainen ravintola El Nam sijaitsee aivan keskustassa Yliopistonkadulla. Vastaavaan ravintolaan en ole törmännyt missään muualla, joten siksi tämä on noussut yhdeksi mun suosikkipaikoistani. 


El Nam toimii vähän samalla idealla kuin Subway. Voit itse koota annoksesi vaihe vaiheelta tai vaihtoehtoisesti valita valmiin annoksen listalta. Valittavana on burrito, soft tacos tai salaatti. Tämän lisäksi ateriaan kuuluu myös itse tehdyt nachot sekä hanajuoma. Plussaa myös siitä, että hanasta saa hakea juotavaa niin paljon kuin haluaa. Täytteitä löytyy niin paljon, että jokaisella kerralla on iskenyt hirveä valinnan vaikeus. Kertaakaan en myöskään ole pettynyt ruokaan. Niin herkullista! Iso suositus siis tälle paikalle! Toivottavasti vastaavia paikkoja saataisiin myös muihin kaupunkeihin pian.Onko El Nam tuttu sinulle ennestään? Oletko sä löytänyt uusia lempiravintoloita kesän aikana?

6 comments :

 1. Kuulostaapa kivalta paikalta, täytyy joskus testata Turussa käydessä! :)

  ReplyDelete
 2. oliks tää yhteistyössä tehty postaus? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole tehty yhteistyössä:) Yhteistyöt merkkaan kyllä aina selvästi postauksiin :)

   Delete
 3. Tuo vaikuttaa ihanalta paikalta! <3 Meksikolaiset ravintolat on mun suosikkeja! Mulla on elokuun bucket listalla uudessa ravintolassa vierailu ja mulla onkin 3 vaihtoehtoa jossa pitäisi käydä! :D Yksi niistä onkin meksikolainen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ompas sulla kiva idea bucket listille :) Uuteen kaupunkiin muutto on pakottanut testailemaan uusia ravintoloita joka on kyllä ollut hauskaa :D Niin hyvä kuin huonojakin on tullut kokeiltua..

   Delete