OPISKELU JA MUUTTO

Lupasin kirjoitella vielä erikseen teille koulutuloksista jotka tulivat kesäkuun lopussa. Valitettavasti ovet hammaslääketieteelliseen eivät vielä auenneet. Varasija 13 ottaa päähän ja lujaa, mutta minkäs sille mahtaa. Sain kuitenkin koulupaikan mun toisesta hakukohteesta. Pohdin muutaman päivän otanko koulupaikkaa vastaan. Halu opiskelemaan on kuitenkin jo niin kova, että päätin paikan ottaa. Aloitan siis lukemaan biologiaa Turun yliopistolla. Ensikertalaisuuden menetys tuntuu pelottavalta, mutta tähän mennessä siitä ei ole ollut apua oikeastaan ollenkaan, joten uskalsin ottaa tämän riskin. En siis ole luovuttanut lääkishaaveiden kanssa, vaan keväällä haetaan taas uudestaan!! Kiinnostaisiko teitä opiskelujutut? Voisin meinaan kirjoitella näistä lisää syksyllä koulun alkaessa.


Olen siis asunut nyt kesän Turussa töiden takia ja majoittunut kaverieni asunnossa. Opiskelupaikan varmistuttua aloin etsimään omaa asuntoa ja aika pian löysinkin täydellisen asunnon. Aivan yliopiston viereen valmistuva yksiö lasitetulla parvekkeella. Asunnolta en enempää voisi toivoa ja nyt en millään malttaisi odottaa muuttoa. Ainoa pienen pieni miinus on se, että pääsen muuttamaan vasta syyskuun alussa. Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsin on mulla ainakin aikaa miettiä sisustusta. Kuvissa näkyvä tuoli on tulossa on ensimmäinen uuteen kotiin ostettu huonekalu ja se löytää tiensä parvekkeelle. 


Värimaailmaltaan asunto on hillitty. Valkoista ja harmaata lähinnä. Todennäköisesti myös sisustus tulee olemaan valkoista, mustaa ja harmaata. Muutamat viherkasvit mukaan tuomaan sitten vähän väriä. Sisustusjuttuja on siis luvassa kyllästymiseen asti.

 Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita joilla muutto edessä tai muuten vaan sisustuskärpänen puraissut? 


8 comments :

 1. Voi kun on jäänyt lähelle tuo sun ensimmäinen vaihtoehto, mutta mahtavaa, että pääset kumminkin aloittamaan opinnot! Täällä yksi joka pääsi kouluun, vaikka olen ei-ensikertalainen ja muutto uuteen kaupunkiin koittaa kuukauden päästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea vielä sinne opiskelupaikasta!:) säkin pääset siis sisustamaan uutta asuntoa:))

   Delete
 2. Turku<3 ja onnea opiskelupaikasta😍 Sisustuspostauksia ootan innolla, niitä on aina kiva lukea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turku on kyllä ihana kaupunki!<3 Kiitos Elli<3

   Delete
 3. Täällä on yhteen puraissut iso sisustuskärpänen! Juuri tein deseniolta tilauksen, jotta saa seinät vähän eloa. Nätti blogi sinulla🌸 Jään seurailemaan!

  Emmasiniblog.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä mahtavaa! Mulla on kans tarkoitus tilailla tauluja seinille:)

   Delete