NYÖRIMEKKO + RUSETTIKENGÄT

Kesäasut on ihan mun lemppareita! Mekot on ehdottomasti tän kesän juttu! Kovin kesäisiä värejä ei tästä asusta löydy, mutta mustalla ei voi mennä koskaan pieleen. Eikö? Käytiin eilen Nooran kanssa syömässä ja ottamassa asukuvat. Kaikki ei kuitenkaan taas mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Kotoa lähtiessä nappasin nopeasti uuden muistikortin mukaan ja no niinhän siinä sitten kävi ettei kamera ja muistikortti sopinutkaan yhteen. Mun mielessä ei muistikorttia ostaessa käynyt sitten yhtään, että kortin täytyy olla tietynlainen, jotta se sopii yhteen mun kameran kanssa. Onneksi Nooralla oli myös kamera mukana niin saatiin kuvat kuitenkin otettua. No ei muuta kuin uutta yritystä muistikortin ostoon. 

Huonekaluliikkeiden sivut ovat olleet täällä viimepäivinä auki lähestulkoon taukoamatta. Tiedän aika tarkkaan mitä haluan ja uskon että tästä tulee kyllä hyvä! Vähän pitää tosin vielä malttaa odotella, koska muuttamaan pääsen vasta syyskuun alussa. Ainakin on aikaa miettiä erilaisia vaihtoehtoja. Sisustusjuttuja siis tulossa syksyn aikana varmasti kyllästymiseen asti! 

Mitä mieltä olette kokonaan mustasta kesäasusta? 

12 comments :

 1. Ihanan rento asu! Kokonaan mustat asut on just tyylikkäitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta on kyllä sellainen tyylikäs väri:)

   Delete
 2. Mun mielestä kokomustat kesäasut toimii ihan loistavasti tuollaisina lyhyinä mekkoina :) simppeli ja tosi rennon näköinen ja sellainen toimii kesällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos miellyttää sunkin silmää:) kesällä jotenkin haluaisi käyttää paljon värejä, mutta kokomusta on kyllä tuttu ja turvallinen!

   Delete
 3. Kivan kesäinen asu! Toi mekko varsinkin on kaunis :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Hottis! Tää asu ois myös niin mun näköinen ja niin supersimppelikiva <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana emmi<3 Toi mekko on kyllä tollanen perusvarma joka sopii ihan kaikille!

   Delete
 5. Tuo mekko on kyllä kaunis! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että pidät siitä Taru <3

   Delete
 6. Ompas suloiset kengät! Ja tuo laukku on niin ihana ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos<3 tykkään kanssa noista hurjasti!

   Delete