LINKKAA BLOGISI SUOSIKIT

Kiitos hurjasti kaikille bloginsa linkanneille. Päätin valita neljä lempparia kaikkien joukosta ja homma osoittautui vaikeammaksi kuin aluksi kuvittelin. Loppujenlopuksi nämä neljä seuraavaa blogia valikoitui mun lemppareiksi. Blogit ovat satunnaisessa järjestyksessä ja kuvia klikkaamalla pääset kurkkaamaan blogeja.Ellin lifestyle blogi sisältää paljon kauniita kuvia ja inspiroivia asuja. Blogista löytyy myös kuvia suloisesta pikkukoirasta, matkustuspostauksia, kauneusjuttuja ja paljon lifestyleä. Mukavaa luettavaa ja kaunista katsottavaa.Emmi blogia olen lukenut jo hetken aikaa ja tapasin Emmin Indiedaysin tapahtumassa keväällä. Emmin blogista välittyy aitous ja tykkään hurjasti ostosten esittelypostauksista, joita harvemmin enää blogeista löytää. Blogista löytyy lifestyleä, kauneusjuttuja, asuja, matkustuspostauksia ja reseptejä.


Sallin blogissa vallitseva täydellinen värien harmonia miellyttää silmää. Naisellisia asuja, vinkkejä bloggaamiseen, super kauniita flat lay -kuvia ja kosmetiikkaa. Jokainen lukemani postaus oli mielenkiintoinen!


Ekaksi täytyy todeta että Noora tyyli on upea! Blogista löytyy paljon asukuvia, jotka inspiroi ainakin mua. Blogista löytyy asujen lisäksi juttuja matkustamisesta, bloggaamisesta, opiskelusta, rahankäytöstä ja niitä tavallisia kuulumisia. Niin kuin kaikki tässä postauksessa esitellyt blogit, on tämäkin ehdottomasti tutustumisen arvoinen.  

Oliko tässä teille ennestään tuttuja blogeja? Entäs uusia suosikkeja?

5 comments :

  1. Eikää, kiitos ihana tästä <3 Ihania nää muutkin blogit!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos tästä ihan älyttömästi, olet ihana!<3

    ReplyDelete
  3. Ihana Janette, kiitos! Viikon päästä nähdään ;-)

    ReplyDelete