KESÄFIILIKSIÄ

Kurkataanpas taas pienen tauon jälkeen puhelimen kuviin. Näistä välittyy aina parhaiten se mitä on tullut tehtyä viimeaikoina. Kaikki kuvat on otettu toukokuun lopussa pääsykokeen jälkeen ja sen kyllä huomaa. Tuli ihan lomafiilis näitä katsoessa.


Eka sali pääsykokeen jälkeen oli aikamoista hakemista ja salirytmi on vähän hukassa edelleen. Turha kuitenkaan stressata, koska sali on se mun juttu joten kyllä se intokin palaa sieltä pikkuhiljaa. // Tein päiväreissun Tampereelle ja istuskelin pitkään kahvilassa yksinäni läppärin kanssa. Samalla reissulla kävin hakemassa uudet ihanat aurinkolasit. // Golfia ja golfia! Ajattelin kirjottaa mun ajatuksia tästä lajista pian lisää. // Käytiin Nooran kanssa kuvailemassa ja jätskillä aurinkoisena iltana. // Tästä asusta näittekin jo asukuvia. Mekko on ihan mun suosikkeja ja päätyy varmasti päälle monen monta kertaa kesän aikana. // Terassikesä avattiin Mojitoilla Samppalinnassa. Tuonne uudestaan! Turussa n kesäisin niin paljon kivoja istuskelupaikkoja! 

6 comments :

 1. Oi Turku on kyllä ihana kesäkaupunki! :) Ray banit on mullakin ollut hankintalistalla, ja ehkä kohta olisi aikaa käydä hakemassa sellaiset. Minkä malliset sun on? :)

  Elli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turku on kyllä kaunis kesällä! Noi on Erika malliset ray banit :)

   Delete
 2. Ihanan kesäiset kuvat! Sulla on muutenkin kiva blogi. 😍 Voisin jäädä lukeen. :)

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että tykkät! :) Tervetuloa lueskelemaan lisää juttuja:)<3

   Delete
 3. Tosi kivanoloinen blogi! Jäänkin seuraamaan.

  https://newdaysaara.blogspot.fi/

  ReplyDelete