FIILIKSIÄ ENSI VIIKON PÄÄSYKOKEISTA

Ensi viikolla olisi edessä kahdet pääsykokeet. Ensin keskiviikkona hammaslääkiksen pääsykoe ja seuraavana päivänä biologian pääsykoe. Hammaslääkiksen pääsykoe on mulla siis se mihin oon koko vuoden tähdännyt. Lukutunteja on takana paljon ja töitä on tehty useampi vuosi. Viime vuonna, kun tulokset tuli, oli pettymys kova. Sain paikan lukemaan toista alaa, mutta en ollut valmis vielä luopumaan tuosta ensikertalaisuudesta. Koe tulee olemaan mielenkiintoinen, mutta nähtäväksi jää lähdetäänkö pääsykoesalista hyvällä vai huonolla fiiliksellä. Keskustelupalstoilla on spekuloitu tulevaa koetta ja itsekin odotan hieman kauhulla mitä tämä laskinuudistus tuo tullessaan. Fiilikset vaihtelevat aika voimakkaasti riippuen päivästä. Välillä on hyvä ja luottavainen fiilis omaan osaamiseen ja välillä tuntuu, että peli on jo menetetty. Nyt kuitenkin lopputsemppi päälle ja itseluottamus kuntoon!

Täällä blogin puolella tulee varmasti olemaan nyt aika hiljaista siihen asti, että molemmat pääsykokeet on saatu hoidettua. Isot tsempit kaikille kohtalontovereille viimeisiin lukupäiviin ja pääsykokeisiin!<3
Body - Zara // Farkut - H&M // Kengät - Citymarket // Laukku - H&M // Kello - Guess

18 comments :

 1. Hurjasti tsemppiä pääsykokeisiin! Itse en ole hakemassa tänä vuonna mihinkään opiskelemaan, sillä esikoisellani on laskettu aika elokuussa. Mielenkiinnolla olen kuitenkin seurannut ikätovereideni valmistautumista kokeisiin ja heidän valtavaa motivaatiota lukemiseen. Monesti vähätellään kovin sitä, kuinka sinne yliopistoon tai korkeakouluun pääsee, mutta todellisuudessa paikat ovat kovan työn takana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Sulakin on aika jännät hetket siis käsillä :) Tsemppiä loppuraskauteen ja tulevaan vauvaarkeen!:) Olet kyllä oikeassa tuosta, että välillä vähätellään sitä millainen työ kouluun pääsemisen eteen on tehtävä. Toki tämä on yksilöllistä, mutta suurin osa varmasti joutuu tekmään suuren työn päästäkseen siihen kouluun mihin haluaa.

   Delete
 2. Ihana asu ja hirrrveästi tsemppiä pääsykokeisiin!! 😊

  ReplyDelete
 3. Paljon tsemppiä sulle!!<3 ja ihana toi body😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elli!<3 Olen aivan hulluna tuohon bodyyn! Kumpa vain sitä voisi käyttää jo kunnolla..

   Delete
 4. Tsemppiä täältäkin pääsykokeisiin!! & tosi kiva ja nätti asu <3

  http://millattt.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Superisti tsemppiä pääsykokeisiin! Tosi nätti asu :)

  http://hannavahlroos.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Täälläkin päässä valmistaudutaan pääsykokeisiin, tosin kauppiksen! Tsemppiä sulle :)

  piiakristiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsi siinä on kyllä kans hirveä luku-urakka! Tsemppiä sinnepäin myös!:)

   Delete
 7. Ihana blogi ja paljon onnea pääsykokeisiin!! <3
  http://lottalehti.blogspot.fi

  ReplyDelete
 8. Superisti tsemppiä pääsykokeisiin <3 Ja vitsit mikä selkä sulla!!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Hurjasti tsemppiä pääsykokeisiin, hyvin se menee!<3

  ReplyDelete