ASIAA UNELMIEN TAVOITTELUSTA

 • Meillä kaikilla on varmasti elämässä erilaisia unelmia. Oletko koskaan pysähtynyt kuitenkaan miettimään mitkä ovat ne sun tärkeimmät unelmat? Health Labin pisteellä BID:issä kuukausi sitten päästiin askartelemaan omat unelmakartat. Sen jälkeen omia unelmia onkin tullut mietittyä aika paljon! Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Health Labin kanssa.

Koulupaikan saaminen on yksi suurimmista unelmista ja toivottavasti se toteutuisikin jo tänä kesänä. Pääsykokeet on nyt siis ohi ja on ollut ihana hengähtää ja vain nauttia hetkestä ilman stressiä lukemisesta. Tärkeää unelmien saavuttamisessa on se, että teet töitä niiden eteen. Harvemmin mikään unelma toteutuu kotona istuessa ja ihmettä odottaessa.


Mun unelmakartan teemaksi valikoitui neljästä eri vaihtoehdosta power. Power kuvastaa mielestäni hyvin juuri sitä, että unelmien saavuttamiseksi täytyy olla vahva ja päämäärätietoinen. Jotta unelmia voisi pyrkiä toteuttamaan päämäärätietoisesti, tarvitsee unelmien olla selkeitä. Unelmakartan tekeminen voi auttaa selventämään ja tarkentamaan omia unelmia. Suosittelen siis kokeilemaan! Unelmakartan voi myös laitata johonkin esille niin, että aina sitä katsoessa saa pienen muistutuksen niistä unelmista ja niihin pyrkimisestä.


Power-juoma on vitaminoitu greipin ja sitruunaruohon makuinen kivennäisvesipohjainen juoma. Juoma muun muassa edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Todellinen power-juoma siis! Parasta näissä Health Labin juomissa on niiden raikas ja kevyt maku. Plussaa myös hiilihapottomuudesta. 


Olen itse luonteeltani aikamoinen haaveilija ja unelmia löytyykin vaikka ja kuinka. Oma asunto, koulupaikka, perheen perustaminen, matkustelu, puolimaraton jne. Mutta yritetään myös muistaa elää hetkessä samalla kun tavoittelemme unelmiamme.

Oletko jo löytänyt oman suosikkisi Health Labin juomista? Millaisia unelmia teillä on? 

6 comments :

 1. Oi miten ihanasti toteutettu postaus!<3 Mä tykkäsin kyllä niin paljon tosta Health Labin pisteestä BID:issä ja oon tässä varmaan ostanut 2 viikon aikana kolmesti sitä keltaista juomaa haha :"D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna!<3 Mäkin tykkäsin siitä pisteestä ja noi juomat vaan on niin hyviä! Oon totaalisen koukussa noihin kaikkiin :)

   Delete
 2. Tuo Health Labin piste oli kyllä hauska! Sai tosissaan miettiä oikeasti unelmiaan ja haaveita :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just näin Ninni! Harvoin pysähtyy kunnolla miettimään..:)

   Delete
 3. Haaveilu ja unelmien pähkäily on kyllä niin kivaa! Toivottavasti saat toteuteltua sun haaveita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä!! Olis mahtavaa jos kaikki ihmiset sais toteutettua unelmiaan:)

   Delete