OLYMPUS PEN E-PL8

Maanantain ei aina tarvitse olla se viikon kamalin päivä! Mulla oli oikein mahtava maanantai tällä viikolla, kun ajelin mun hyvän ystävän kanssa Tampereelta Saloon ostamaan mulle uusi kamera. Edellinen Canonin 500D palvelee edelleen enkä ole siitä luopumassakaan, mutta kaipasin rinnalle pienempää kameraa jota on helpompi kantaa mukana esimerkiksi lomamatkoilla. Kauheasti positiivista olen lukenut tästä Olympuksen Pen sarjasta ja kun tähän törmäsin hyvin vähän käytettynä ja hyvään hintaan, oli mun pakko saada se. 


Jonkin verran on tullut jo kameraa testailtua ja siitä löytyy tosi mielenkiintoisia ominaisuuksia. Kääntyvä näyttö on kätevä varsinkin jos haluaa napata selfien tai kaksi. Hehe! Kosketusnäyttö tekee kameran käytöstä helppoa ja tarkentaminenkin onnistuu halutessaan näyttöä näpäyttämällä. Kameralla saa halutessaan lisättyä kuvaan suoraan filtterin, joita löytyykin aikamoinen määrä. Ehkä paras ominaisuus on kuitenkin se, että kuvat saa suoraan puhelimeen WiFin välityksellä. Niin näppärää! 


Kameran ulkomuoto on mun silmään tosi jees ja valehtelisin jos väittäisin, ettei kameran kauniilla ulkonäöllä ollut mitään vaikutusta siihen että kameraan alun perin kiinnostuin. Pieni koko oli mulle tosi tärkeetä ja tämän pienempää kameraa näillä ominaisuuksilla on aika vaikea löytää. Tästä uusimmasta mallista löytyy useampi värivaihtoehto ja mulla kävi tuuri kun sain vielä tämän valkoisen minkä olisin valinnut myös jos kameran olisin ostanut uutena. Kävi siis erittäin hyvä tuuri. Valkoinen tuntuu jotenkin freesiltä, kun lähes kaikki kamerat on aina mustia.


Miellyttääkö tämä teidän silmää yhtä paljon kuin mun? Ja hei kertokaa ihmeessä kokemuksia Olympuksen Pen kameroista :)
14 comments :

 1. Vaikuttaa tosi kätevältä kameralta! Ton ulkonäkökin on tosi kiva (: Itellä on vielä jäätävän iso järkkäri käytössä, niin toi miellyttää silmää kyllä kovasti :D

  http://millattt.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi on kyllä ihana kun mahtuu melkein mihin vaan laukkuun mukaan!!:)

   Delete
 2. Tuo kamera on varmasti täyttä rakkautta ❤

  ReplyDelete
 3. Oon kans kuullu positivista tuosta Olympuksen uusimmasta, ja itse asiassa päässyt kokeilemaan sitä kaverilta! :-) Varmasti tosi hyvä kamera!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, etä säkin oot Ninni kuullut hyvää ja kokemustenkin perusteella hyvä:)

   Delete
 4. Vaikuttaa hyvältä kameralta tuo Olympus! Mullakin on suuren järkkärin lisäksi Canonin minijärkkäri ja täytyy kyllä sanoa, että oli todellakin loistohankinta! Niin kätsyä ottaa se mukaan matkoille tai muuten vaan. :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just tätä käytännöllisyyttä lähdin hakemaan!:) Onko sulla Milla mikä canonin minijärkkäri? Niitä katselin myös mutta hinta kohosi niissä aika korkeaksi..

   Delete
 5. Toi kamera on kyllä ulkonäöllisesti tosi nätti ja vaikuttaakin kätevältä! Jostain syystä iski kamerakuume :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookkin! :) Tiedän niin hyvin ton fiiliksen kun kattelee muiden uusia kameroita :D

   Delete
 6. Itellä tuo aiempi version, eli epl 7. Ja voi että kun olen ollut tyytyväinen. Itse myös hankin sen koska kaipailin pienempää kameraa jota olisi helpompi kantaa mukanaan. Super nätin näkönen tuo uutuus!

  Super kevättä sulle<3

  http://www.harrietgripenberg.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alunperin meinasin hankkia kans tuon 7, mutta kun tämä tuli niin sopivasti vastaan ja ei kyllä haittaa yhtään :D Mahtavaa kevättä sullekkin :)

   Delete
 7. Uskoisin tän olevan aivan loistava kamera ♥ Ihana!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siltä vaikuttaa!! :) BID:issä pääsee tustustuun tähän vielä ammattilaisten opissa niin ai että!

   Delete