HUHTIKUUN BETTE BOX


Vaikka Bette Boxista olen koko alkuvuoden kovasti tykännytkin, päätin että nyt olisi pienen tauon paikka. Kaapeista löytyy paljon uusia tuotteita ja monet ovat edelleen kokonaan testaamatta. Testailen siis kaikki vanhat ensin ja tyhjentelen taas vähän kaappeja. Tilausta tulen varmasti jatkamaan joten kyse ei ole siitä ettenkö olisi boxista tykännyt. Päinvastoin! Kurkataan siis viimeiseen boxiin ennen pientä taukoa. 


Lumene Nordic Chic luomiväri 
Mun boxista luomiväri löytyi sävyssä hiekan hohto. Kokeilin tätä jo kerran ja tykkäsin kovasti. Pigmenttiä tuli sopivasti ja sävy sopii niin arkeen kuin juhlaan. 


Eylure 116 Lengthening tekoripset
Tekoripsiä mä en oikeastaan käytä koskaan, mutta nämä näyttää ainakin paketissa tosi luonnollisilta ja varmasti tulen testaamaan näitä joidenkin juhlien osuessa kohdalle. 


Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy shamppoo
Tämän tuotteen luvataan parantavan hiuslaatua ja suojelevan sitä vaurioilta, joten innolla odotan testausta. Omia hiuksiani harvemmin lämpökäsittelen, mutta silti valitsen usein tuotteita jotka suojaavat hiuksia. 


Herbina Lip Candy huulivoide
Tätäkin testailin jo pariin kertaan ja tykkäsin kovasti. Huuliin tulee kiiltoa kuin huulikiillosta ilman perinteisten huulikiiltojen tahmaisuutta. Plussaa suojakertoimesta!


Ziaja Vuohenmaito kasvovoide SK20
Tätä ehdin myös kerran testaamaan ja vaikutti hyvältä. Ihastuin heti tuotteen tuoksuun ja tykkäsin myös koostumuksesta. Kiinnostuin jopa googlailemaan tuotesarjan muista tuotteista. Tästä löytyy myös suojakerroin joten näin kesän lähestyessä se on kyllä ehdotonta plussaa. 

Kerro ihmeessä sun kokemuksia kyseisistä tuotteista ja/tai merkeistä! :)

4 comments :

 1. Mä käytän nykyään aina tekoripsiä kun lähen ulos. Ne on niin kätevät, helposti ja nopeesti saa lisää ilmettä kasvoille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä munkin on opeteltava laittaan ne kun se on aina tuntunu kovin työläältä:)

   Delete
 2. Tuo Ziajan kasvovoide kiinnostaa kovasti! Muutenkin vaikuttaa tosi kivalta boksilta taas ja luomiväriharakka olis kyllä tykännyt tosta sävystä <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi luomivärin sävy on kyl kiva:) oon tykännyt käyttää sitä arkena vaikka eiemmin luomivärit on ollut mulla käytössä oikeastaan vaan juhlissa. Pitää ehkä tuosta Ziaja merkistä kirjotella lisää jos päädyn heidän muita tuotteita testaamaan:)

   Delete