STOP IHONHOIDON LAIMINLYÖMISELLE

Heippa hei! Käykö teille joskus niin, että huomaatte laiminlyöneenne ihonhoidon niin pahasti, että välttelette peilejä. Havahduin tähän tilanteeseen reilu viikko sitten. Flunssan sairastus sai mut taas lusmuilemaan ihonhoidon kanssa ja senhän sitten huomasi. Ihoon ilmestyi epäpuhtauksia ja paikkapaikoin näin talvella iho kuivuu aika pahasti. Nyt on siis aika parantaa tavat ja hoitaa ihoa huolellisemmin. Listaan alle muutaman keinon joilla tiedän ihoni kunnon parantuvan huomattavasti.


1. Vettä ja paljon vettä! Veden juonilla on tosi tärkeä rooli ihon kannalta. Nestehukka saa ihon näyttämään kuivemmalta. 

2. Swiss Clinic skin roller ja rejuvenating serum. Tämä on kyllä kaiken hehkuttamisen arvoinen tuote. Skin rollerilla rullaillaan kasvoihin pieniä mikrokanavia joiden avulla seerumi pääsee syvälle ihoon. Rullailun jälkeen iholle levitetään seerumia ja näiden yhteiskäytön ansiosta iho on paljon kimmoisampi ja heleämpi.


Mun rullassa on 0.2mm neulat eli lyhyemmät neulat. Rullailu ei satu mutta hieman nipistelee ja mä jopa tykkään siitä tunteesta. Rullailun jälkeen naama punottaa aika kauan, joten kannattaa tehdä tämä illalla ennen nukkumaanmenoa.  Ihoa rullaillaan 5-7 päivää jonka jälkeen pidetään saman mittainen tauko ja sitten taas jatketaan rullailua. 


3. Huolellinen meikkien pesu. Varsinkin tuon rullan kanssa on oltava huolellinen että iho on puhdas ennen kuin siihen aletaan tekemään "reikiä" neuloilla.

4. Kasvonaamio kerran viikossa. Tänään testasin ensimmäistä kertaa peel off naamiota ja vitsi sen irrottaminen oli hauskaa puuhaa. :D


5. Kosteutus. Talvella saan leikkiä rasvojen kanssa ihan kunnolla. Niin kasvot, jalat kuin kädetkin kuivuvat nopeampaa tahtia kuin ehdin niitä rasvaamaan. Mutta haaste on nyt otettu vastaan ja rasvojen suurkulutus on alkanut. 

6. Puhdas ravinto. Viimeinen mutta todella tärkeä. Rasvainen ruoka näkyy heti ihossa ainakin minulla. Nyt siis herkut ja roskaruoka jää syömättä ja keskitytään kunnon ruokaan ihan täysillä.


Löytyykö teiltä vielä jotain hyviä vinkkejä ihon kunnon parantamiseen?2 comments :

  1. Täytyypä testata tuota rullaa!<3 Kuulostaa hyvälle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti testaan! :)

      Delete