MAALISKUUN BETTE BOX


Aika kurkata mitä maaliskuun Bette boxista paljastui. Huomennahan onkin jo huhtikuu, joten hups vähän venynyt tämän esittely. Tämä bloggaajien suosikkeja sisältävä boxi on ehdottomasti tähänastisista vuoden paras! Muutaman tuotteen testausta olenkin odottanut kovasti ja niiden boxista löytyminen oli kyllä erittäin positiivinen yllätys. Lisäksi yksi tuotteista on ollut mun luottotuote jo vuosia. Kaikki tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja mielenkiintoisilta.


Nivea men sensitive after shave balm - Tämä tuote on näkynyt monissa blogeissa ja Youtuben puolella paljon ja tätä onkin pitänyt testata. Tätä miesten after shave voidetta olisi siis tarkoitus käyttää meikinpohjustusvoiteena.

Biozell color mask sävyttävä tyvispray - Hyvästi kamala juurikasvu! Nyt jopa odotan juurikasvun ilmestymistä, jotta tätä pääsee testailemaan. 

Batiste stylist xxl volume spray - Kukapa ei kaipaisi voluumia hiuksiin. Vaikuttaa lupaavalta. 


Màdara exfoliating scrub - Tätäkään en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta vaikuttaa myös hyvältä. Odotuksetkin ovat kyllä aika korkealla tuotteelle, koska tuotteen ovh hinta on 24,90€/60ml. eli ei mikään halvin kuorintavoide. Ei kyllä kalleimmastakaan päästä. 


Lumene color correcting meikkivoide - Tämä on mun luottotuote! Muutamaa muuta meikkivoidetta on tullut testattua tämän löytämisen jälkeen, mutta aina on palattu takaisin tähän. Tämä tasoittaa ihon punaisuutta ja on samalla ihanan kevyt iholla. 

Oletteko te testanneet jo näitä tuotteita ja mitä piditte?

2 comments :

 1. Uuu! Itse käyttänyt tota lumene color correcting ennen :) Nyt kuitenkin etsin "cruelty-free" meikkejä. Eihän olisi kokemuksia tai vinkkejä? :)

  Kiva blogi postaus muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Mulla ei valitettavasti ole ainakaan mun tietääkseni meikkejä joita ei ole testattu eläinkokeilla. :/

   Delete