LÖYTÖJÄ

Ihanaa lauantaita!
Postilaatikkoon on tipahtanut viikon sisällä aika monta pakettia ja ajattelinkin näyttää mitä niistä on löytynyt. Okei löytyy tuolta seasta myös yksi löytö joka ei tullut postin mukana, mutta se on niin ihana etten malttanut odottaa sen esittelyä.


Niken musta toppi löytyi kuin tilauksesta tarjouksesta XXL:stä. Multa löytyi sama toppi jo ennestään ja koska toiselle mustalle topille oli tarvetta niin päätin ostaa tutun ja turvallisen jo hyväksi todetun topin. Zero Pointit on houkuttanut jo pitkään. Näitä on niin monet kehunut. Ekan kokeilukerran jälkeen täytyy todeta että ei ole turhaan hehkutettu. Nappasin nämä Zero Pointin omilta nettisivuilta puoleen hintaan. Vielä houkuttaisi tilata näiden säärystimien lisäksi sukat sekä kompressiohousut. Ehkä myöhemmin!


Tämä ihanuus löytyi Zarasta viime viikonloppuna. Tämän kanssa on vaan pieni ongelma, koska mulla on aika pitkä selkä, on tämäkin body hieman liian pieni, mutta koska tämä oli muuten niin täydellinen ja edullinen päätin kokeilla tuunailla tästä hyvän. Vielä en tosin ole päättänyt miten lähden sitä toteuttamaan. Ideoita otetaan vastaan.


Wishistä tuli tilattua muutamalla eurolla parit puhelimenkuoret sekä tuollaisia lappuja joilla pitäisi munkin onnistua rajauksissa ja silmämeikissä. Meikkaus ei kuulu vahvuuksiin. Hehe! Näitä en ole vielä testannut, mutta jos teitä kiinnostaa voisin myöhemmin kertoa näiden toimivuudesta. Zadaasta puolestaan tilasin blotterazzin, joka on siis pestävä ja uudelleenkäytettävä kiillon poistaja. Tätäkään en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tänään otan sen töihin mukaan testiin. 

Miltäs mun löydöt näytti? Millaisia löytöjä te olette tehneet alkukeväästä?

8 comments :

 1. Ihania löytöjä! :)
  http://nataliealexandras.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Tykkään näistä hurjasti:)

   Delete
 2. Toi blotterazzi on ollut monesti mun mielessä ja varmaan tuun hankkimaan sen! Ootko ehtinyt testaamaan, mitä mieltä oot? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun tosiaan piti eilen töissä sitä testata, mutta kiireen keskellä se sitten unohtui.. lupaan kuitenkin kirjottaa kokemuksia mahdollisimman pian :)

   Delete
 3. Tosi kivan näköinen tuo body! :-) Bodyt on kyllä jotenkin aina mitoitettu niin, että on pakko ottaa isompi koko kuin normaalisti että ne ei ole liian lyhyitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei edes se auta:( Ja lisäksi pelkäsin että avonainen selkä lörpöttäisi rumasti jos ottaisi isomman koon.. Mutta uskon että pienellä tuunauksella saan tuosta täydellisen! Lohduttavaa kuulla että muillakin on ongelmia bodyjen kanssa haha!

   Delete
 4. Hej och god morgon från Zurich! Gud va snyggt, härliga bilder! önskar dig en underbar start på veckan! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( www.sofiacm.com )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Jag önskar en bra veckan för dig också :)

   Delete