TAMMIKUUN SNAPCHATPOIMINNAT

Tammikuu on jo vaihtunut helmikuuksi, mutta kurkataan vielä takaisin tammikuuhun snapchattiin tallentuneiden kuvien kautta.


Pääsykokeeseen valmistautuessa ei kauheasti riitä energiaa panostaa vaatetukseen tai muutenkaan ulkonäköön. Monesti vietän päivät kotona lukien tämän tapaisessa asussa. // Tammikuussa mun salin laajennusremontti valmistui ja oonkin päässyt treenaileen jo uudelle puolelle monet kerrat. Peukku ylös tälle uudelle toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneelle alueelle. // Miten mä kuulin tästä vanukkaasta vasta viikko sitten?! Niin hyvää! Tosin saman merkin vanilja ei taas sitten iskenyt yhtään.. // Pääsisipä taas luisteleen auringonpaisteeseen..


H&M:n paketissa saapui ihana samettitoppi jossa pitsiä pääntiessä sekä helmassa. Tämän paketin sisällöstä tulossa vielä tarkemmin juttua. // Aurinkoisista päivistä on päästy nauttimaan ainakin täällä Tampereen seudulla ihan kiitettävästi! // Päivän paras hetki on istua iltapalan ääreen ja tuijottaa hetki Netflixiä ja unohtaa kaikki lukemiset ennen nukkumaanmenoa. // Taisinkin jo mainita täällä kuinka oon saanut rytmin rullaamaan aikas hyvin. Heti kymmenen jälkeen oon niin väsynyt, ettei meinaa silmät pysyä auki.


Synttärikukkia kuukauden takaa. Noi oli niin kauniit!♥ Olisipa aina kukkia kaunistamassa kotia. // Perjantain ja ahkerasti opiskeluun käytetyn aamun jälkeen herkuttelin luennolla.  // Viimeset kahvittelut hyvän ystävän kanssa hetkeen. Terkkuja Chileen!! // Synttärilahja! Tätä himoitsin pitkään ja tästä onkin myös tulossa postausta.


Meinasin sanoa, ettei Snapchat-postausta ilman salikuvaa, mutta tämähän on jo toinen. No eipä sitä paljon muuta ole viime viikkojen aikana ehtinyt tekemään, lukemisen lisäksi. // Kiintiösovituskoppiselffie.. // Sokoksen pastoissa on kyllä huikee hinta-laatusuhde. // Alennusmyyntikiertelyä. Kaupoista löytyisi nyt vaikka ja mitä kivaa. Rahat onneksi säästyy, kun ei ehdi kaupoille asti. 
4 comments :