HELMIKUUN BETTE BOX

Aika kurkata taas Bette boxin sisälle. Sairastelujen vuoksi tuotteiden testailu on jäänyt multa kokonaan, mutta odotan kyllä innolla monen tuotteen testailua. Boxin kuudesta tuotteesta jopa 4 oli täysikokoisia. Boxin hinnalla ei siis saisi kuin korkeintaan yhden tuotteen kaupasta ostettuna. Sitten itse sisältöön.


Helein Biotin+ kauneusrvintolisä
Palmolive Feel Glamorous deodorantti
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide
Lumene Nordic Noir Deep Impact -mascara
Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10
Avène Cleanance Micellar Water 


Eniten kiinnostuin tuosta biotin+ kauneusravintolisästä. Ehkä tuosta olisi apua tasapainottamaan stressin tuomia ongelmia, kuten hiusten katkeilu ja ihon epäpuhtaudet. Toinen minua kiinnostava tuote on tuo Lumenen uutuus mascara. Tammikuun boxista löytynyt Maybellinen mascara on tällä hetkellä käytössä, mutta siihen en ole ihan täysin tyytyväinen. Muitakin tuotteita haluan päästä ehdottomasti testailemaan, mutta nämä kaksi lähtevät ensimmäisenä testiin. Nyt odotankin jo innolla maaliskuun boxia, josta tulee löytymään bloggaajien suosikkituotteita. 


Millaisia ajatuksia helmikuun boxi teissä herätti?

4 comments :

 1. Kiva postaus ja hyviä tuotteita näyttää tulleen. Bette box houkuttelis kyllä itteä tosi paljon :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä testaamaan jos vähääkään kiinnostaa. Itse olen yllättynyt positiivisesti viimeisten boxien kohdalla :)

   Delete
 2. Tämä helmikuun boksi näyttää tosi kivalta sisällöltään! :o Itse en ole koskaan tilannut Bette Boxia, mutta joku kuukausi olisi kyllä tarkoitus :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkäsin kanssa tosi paljon tästä boxista! Kannattaa testata jos vähääkään kiinnostaa :)

   Delete