ALELÖYTÖJÄ

Vuosi vuodelta jaksan kierrellä aleja vähemmän ja vähemmän. Vihaan sitä ryysistä ja jonottamista sovituskoppeihin ja sitten uudestaan kassalle. Nopea kierros Ideaparkissa ja Sokoksella tuli kuitenkin tehtyä pahimpien aleryysisten laannuttua. 


Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Day Cream
Pepsodent White Now Glossy Chic 
Lumene 2 in 1 Deep Purifying Daily Scrub & Wash


Uuden kasvorasvan tarpeessa päädyin tähän ihoa rauhoittavaan voiteeseen. Tämä kuitenkin odottaa edelleen testiin pääsyä, kun aikaisemmassa postauksessa näkynyt Bette Boxista saatu Lumenen Lähde sarjan kosteusvoidegeeli päätyikin ensin testiin ja toistaiseksi parin käyttökerran jälkeen olen ainakin ihan myyty. Ensimmäisena ihastuin tuotteen tuoksuun, joka on mielestäni jotenkin ylelliselle. Nämä kaksi muuta ovatkin sitten olleet jo pidempään mulla käytössä ja hyväksi on todettu. Hinta-laatusuhde on kunnossa näissä tuotteissa.Kosmetiikan lisäksi aleista löytyi pari neuletta. Ruskea vähän paksumpi neule löytyi Vero Modasta pilkkahintaan ja tästä onkin tullut ihan mun lemppari. Kehtaisipa kulkea joka päivä samassa neuleessa. Alla näkyvä harmaa löysä neule tuli myös hyvällä hetkellä vastaan, kun vanha vastaava alkoi olla jo sen verran kulahtanut, ettei sillä enään jokapaikkaan kehtaa lähteä. Ei siis mitään kovin erikoisia alelöytöjä, mutta sitäkin tarpeellisempia. Well spent!


Teittekö te jotain hyviä löytöjä aleista tänä vuonna? 

10 comments :

 1. Toi hammastahna maistuu niin hyvältä että voisin syödä sitä....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Ekalla kerralla se maistu vähän jännälle, mutta sitten kun tottu niin nam!!

   Delete
 2. Kivoja löytöjä! Itse kävin tänään Suomalaisessa kirjakaupassa pyörähtämässä ja pakko mennä ensi viikolla käymään ihan ajan kanssa siellä, kun oli niin paljon kaikkea jo alennettua ihanaa vielä -50% lisäalella :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alennukset jo alennetuista tuotteista lämmittää kyllä aina shoppailijan sydäntä:)

   Delete
 3. Uu tosi kivoja juttuja! Ostin itekin ton hammastahnan ;-)

  ReplyDelete
 4. Sama homma täällä, että aleja tulee kierreltyä vuosi vuodelta yhä vähemmän! :D Mutta sä olit tehny siitä huolimatta hyödyllisiä alelöytöjä.

  Mä löysin aleista tänä vuonna uuden pooloneuleen, etsimäni harmaan poolomekon ja semmosen pitkän paitamekon sekä sit vielä Madaran dödön, jota oon halunnut kokeilla ihan tajuttoman pitkään, mutta en oo raaskinut ostaa normaalihinnalla, mutta ihan onnistuneita aleostoksia. ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sunkin löydöt kuulostaa kivoilta hyödyllisiltä:) Se täydellinen poolomekko olis mulla vielä etsinnässä.

   Delete
 5. Kivoja juttuja oot löytänyt! Mä en oo käynyt lainkaan nyt hetkeen kaupoilla :D En jaksa sitä ryysistä mikä joka kaupassa on. Täytyy sitten mennä, kun oikeesti tarvin jotain :)

  millatt.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siihen yritän itekkin pyrkiä! Säästyisi rahat turhilta ostoksilta. Harmi vaan kun nettikauppoihin eksyn niin helposti :D

   Delete