5+1 ASKELTA KOHTI POSITIIVISEMPAA ELÄMÄÄ

Moikka! Ajattelin listata teille muutamia oman kokemuksen kautta hyväksi todettuja vinkkejä siihen miten saavuttaa positiivisempi elämä. Pieniä juttuja joilla on iso merkitys.

1. Vietä aikaa positiivisten ihmisten kanssa. Niin negatiivinen kuin positiivinenkin fiilis tarttuu. 

2. Aloita aamu positiivisella ajatuksella. Päivä lähtee paljon paremmin käyntiin, kun ajattelee jonkun pienen positiivisen jutun. Se voi olla esimerkiksi aamuaurinko tai kiireetön aamupala.

3. Opettele sanomaan ei. Jos keräät liikaa tekemistä alat stressaamaan kiireisyyttä ja mieliala laskee heti stressin mukana. Pieni stressi satunnaisesti saa ihmisen toimimaan tehokkaammin mistä voi myös tulla hyvälle tuulelle saatuaan paljon aikaan. Jatkuva ja liian kova stressi kuitenkaan ei ole hyväksi.


4. Syö hyvin ja harrasta liikuntaa. Juuri taas kantapään kautta tuli itselle muistutus tästä syömisestä. Salitreenin joutui lopettamaan kesken huimauksen takia ja tämä vain siksi että olin syönyt liian vähän. Säännöllinen ruokailu ja liikunta lisäävät positiivisuutta.

5. Hyvät yöunet. Tämä on varmaan itsestäänselvyys kaikille, mutta kiireessä se voi monesti unohtua. Kun nukut laadukasta unta riittävästi on mieli paljon positiivisempi heti aamusta, kuin väsyneenä lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen.


+1 Hymyile! Hymy tarttuu herkästi, joten hymyile muille sekä omalle peilikuvallesi. Kasvojemme ilmeet vahvistavat tunteita joita koemme, ja näin ollen hymyily kasvattaa positiivista fiilistä. Ei siis ole ollenkaan huono idea hymyillä myös yksinollessaan. 

Lukisin mielelläni teidän vinkkejä aiheeseen liittyen, jos teiltä löytyy vielä vinkkejä jotka mun listalta puuttuvat. 

6 comments :

 1. Yks on ainakin, että tekee joka päivä jotain sellasta, mistä tykkää ja mistä tulee itelle hyvä fiilis. 24/7 ei tarvi suorittaa vaan johonkin väliin on hyvä ottaa aikaa sellaselle jutulle, mistä tulee hyvä mieli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on niin totta! Kiireiseenkin päivään kun mahduttaa pienen hetken jotain tekemistä mistä nauttii niin eipä tunnun niin puurolta suorittaa niitä pakollisia juttuja :)

   Delete
 2. Todella ihana postaus ♥ Positiiviset ajatukset nopeasti saavat koko päivän positiivisemmaksi :) Mulla ei ole oikeastaan muita erikoisempia vinkkejä kuin se, että pyrkii löytämään ihan kaikesta myös sen positiivisemman puolen, vaikka se olisi kuinka kurja muuten :D

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää paikkansa ja varmasti kaikilla meillä riittää tässä petrattavaa! :)

   Delete
 3. Sen olen itsekin huomannut, että ei kannata viettää aikaa negatiivisten ihmisten kanssa. Negatiivisuus tarttuu vielä kahta kauheammin kuin positiivisuus! Hyviä vinkkejä, ja kiva postaus :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaan olen kiinnittänyt erityisesti huomiota viime aikoina! Kiitos Ninni :)

   Delete