VUODEN 2017 LUPAUKSET


1. Liikunta ja terveellinen ruokavalio -  Urheilu on aina kuulunut mun elämään, mutta viime keväänä ja kesänä liikkuminen oli niin minimissä kun olla ja voi. Kävin salilla kerran viikossa, jos sitäkään.. Nyt syksyn aikana olen kuitenkin tehnyt hurjan parannuksen ja haluankin pitää tästä kiinni. Samalla roskaruuan ja herkkujen vähennys on kuulunut suunnitelmiin, mutta tällä saralla olisi vielä paljon parannettavaa.

2. Puolimaraton - Samalla kun hurahdin urheiluun uudestaan keksin poikaystävän innoittamana aloittaa taas juoksemisen. Ja eihän tätä tietenkään voi ilman kunnollista tavoitetta tehdä, joten ensi kesän lopussa olisi tarkoitus juosta puolimaraton. Vielä ei ole tietoa missä tämän juoksen, mutta eiköhän se selkiä alkuvuoden aikana.

  

3. Koulupaikka - Mietin ensin voiko tätä edes lupauksiin laittaa, mutta miksi ei. Lupaan ainakin tehdä kaikkeni sen eteen. Keväästä tulee rankka, mutta varmasti myös kaikkien uhrauksien arvoinen sitten kun ovet unelmakouluun aukeaa. Kolmas kerta toden sanoo!

4. Omaan kotiin muutto - Vanhempien nurkissa pyöriminen alkaa riittään. Vuoden 2017 aikana on siis edessä omaan kotiin muutto. Kevät menee vielä kotikotona pääsykokeeseen valmistautuessa, mutta sen jälkeen olisi aika siirtyä omilleen.

Millaisia lupauksia te meinaatte tehdä vuodelle 2017? No comments :

Post a Comment