LATELY


Ihanan Noran kanssa keskustassa istuskelemassa. // Viimeinen luento ennen pitkän viikonlopun alkua ja ylihuomenna onkin jo koko kurssin viimeinen luento edessä. Aika menee niin äkkiä!


Ehdin jo hetken harmittelemaan, että mulla ei ole joulukalenteria, mutta sitten iskä kaivoi kaapista yllärin. Kyllä vaan tämmönen iso ihminenkin ilahtuu suklaakalenterista. // Ehkä parasta lukea lehtiä kun Frendit pyörii taustalla ja on muutama suklaa naposteltavana.


Perjantai-ilta kului lentokentällä odotellessa ja matkustaessa Tukholmaan. Vitsi miten helppoa on kun pääsee suoraan Tampereelta Tukholmaan. Ja eipä nuo Sas:in nuorisoliput ole hinnallakaan pilattu.Vanhassa kaupungissa Joulutoritunnelmaa, sekä tietysti glögiä ja piparia. // Käytiin lounaalla K25 nimisessä "food court"-tyylisessä ravintolakokonaisuudessa. Tuolla jokainen voi tilata haluamastaan ravintolasta jolloin kaikki saavat sitä mitä haluavat. Löytyy lähestulkoon kaikke hampurilaisista sushiin. // Joulutorilla kiertelyn ja lounastelun jälkeen oli vuorossa shoppailua. Kävin ensimmäistä kertaa Mall of Scandinaviassa ja tonne on kyllä päästävä uudestaan mahdollisimman pian. 

No comments :

Post a Comment