10 FAKTAA MINUSTA


♥ Alitin koulun vuoden aikaisemmin, kuin olisi pitänyt ja uusilla tuttavuuksilla menikin aina ikuisuus muistaa, että olen muita vuoden nuorempi.

♥ Harrastin taitoluistelua 13,5 vuotta ja olisin varmasti jatkanut pidempäänkin jos pääsykokeisiin luku ei olisi tullut vastaan.


♥ Tykkään suolaisista herkuista enemmän kuin makeista. Okei tykkään myös makeasta, mutta suolaisen ja makean välillä valitsen lähes aina suolaisen.

♥ En voi sietää keltaista väriä sisustuksessa tai pukeutumisessa! Sain yliannostuksen mun makuuhuoneen seinistä ala-asteen aikana...


♥ Hurahdin tän syksyn aikana kynttilöiden polttamiseen! Poikaystävällä onkin tapana vitsailla kuinka mulle voi ostaa lahjaksi kynttilöitä jos ei muuta keksi.

♥ Mulla on tapana katsoa Netflixistä aina samoja sarjoja uudelleen ja uudellaan. En edes tiedä montako kertaa Frendit ja Gossip Girl on katsottu läpi. Välillä jaksot vain soivat taustalla kun selaan blogeja, teen ruokaa tai siivoan.


♥ Rakastan tehdä to do-listoja. Kaikki pienetkin jutut on laitettava listalle ja sitten ne saa pyyhkiä sieltä pois. Tulee niin tehokas olo jos saa monta asiaa yhden päivän aikana pyyhittyä listalta.

♥ Salilla mun tekee pahaa katsoa, jos nään jonkun tekevän kyykkyjä tai boksihyppyjä, niin että polvet kääntyvät sissänpäin. Saan siitä aina kylmät väreet.


♥ Tutustuin kesällä härkäpapuihin ja nyt popsin niitä vähän väliä. Terveellinen välipala ja vielä hyvää. 

♥ Sekoitan kaikki proteiinijuomat maitoon, koska veteen sekoitettuna ne vaan on niin pahoja. Hankala vaan kun maitoa ei voi oikeen ottaa salille mukaan ja sen takia palkkarin juominen aina vähän venyy ja usein jää kokonaan välistä. Tässä olis ehdottomasti tsempattavaa!

Rentoa lauantai-iltaa kaikille!
1 comment :

  1. Tosi kiva postaus! :) Mäkään en jotenkin tykkää keltaisesta väristä pukeutumisessa tai sisustuksessa. Mäkin tykkäisin poltella kynttilöitä, mut meidän kissa on liian utelias... :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    ReplyDelete