FIRST POST

Huh tässä sitä mennään. Ensimmäistä postausta ulos. Mulla on ollut muutamia blogeja aikasemmin ja ne on aina jäänyt ajan puutteen tai inspiraation puutteen takia, mutta joku nyt tänne vaan vetää takasin. Joten miksikäs ei. Omaksi iloksi tätä kuitenkin teen. Ajattelin alottaa monissa blogeissa säännöllisesti näkyvällä Instagram ja Snapchat kuvakollaasilla. Ehkä tällätavalla saa vähän kuvaa myös siitä millanen tyyppi täällä kirjottelee.


Jääkaappiostoksilla äitin kanssa ja koska mulla on aina nälkä poikettiin kahville ja teelle. // Saliselfie! // Selfieitä varmaan löytyy kaikkien puhelimista yllinkyllin. Niin myös mulla he he.. // Tän kaltaset hitaat aamut on ihania!!


Lauantai aamu alko pirteästi jäähallilla jossa kulukin suuri osa päivästä. // Joululahjashoppailusta tulee kyllä niin hyvä mieli. Ihana tunne kun keksii toiselle ihanan lahjan. // Sokoksen yläkerran lounas testissä ja oli kyllä niin hyvää! Ja annoksien koot olivat ihan järkyttäviä. // Valittavana löytyi erimakuisia vesiä. Toimii myös ihanana sisustuselementtinä.


Pongasin Vero Modan seiniltä ihania lauseita.. // Uudet treenikengät ja juomapullo ja kyllä muuten uudet salikamat aina vaan motivoi kummasti. // Parin viikon takainen treffi-ilta päätty Naughty Brgriin ja oi että miten tunnelmallinen mesta. // Bataattiranut ja burgerikin olivat erinomaiset. Saisipa noita nyt!


No comments :

Post a Comment